In het kort
De aanleg van uw dakterras uit handen geven aan ervaren hoveniers? We verzorgen veel meer dan een houten vlonder met een paar plantenbakken, op een dakterras is er van alles mogelijk.
← Terug naar overzicht
Onder andere:
  • Het dakterras als leefdak
  • Eventueel voorzien van een zonnezeil of een pergola
  • Dakterras aanleggen met ruimte voor een jacuzzi
  • Een groene oase van rust in het drukke stadsleven

We creëren een waar leefdak, waarop we ervoor zorgen dat u in privacy kunt genieten van een oase van rust en groen. Woont u midden in de stad en heeft u een dakterras om tot rust te komen? Wij verzorgen de aanleg van het dakterras, bijvoorbeeld nadat we u hebben geïnspireerd of verrast met de mogelijkheden in uw situatie.

Meer dan een vlonder met plantenbakken

Het standaard dakterras kent een mooie houten vlonder en een aantal plantenbakken. Ondanks het gebrek aan natuurlijke grond is er echter veel meer mogelijk. Wilt u een exclusief dakterras laten aanleggen, bijvoorbeeld voorzien van een zonnezeil of een pergola? We kunnen de ruimte creëren voor een jacuzzi of zorgen voor (groene) privacy-schermen die u helpen ontspannen van de zon te genieten. Wist u dat we zitmeubelen kunnen integreren in plantenbakken? Het zijn slechts een paar van de mogelijkheden waarmee we de aanleg van het dakterras bij uw woning op een bijzondere wijze kunnen vormgeven.

Het dakterras als leefdak

De aanleg van het dakterras maakt er een waar leefdak van. We creëren een groene oase van rust in het drukke stadsleven of zorgen ervoor dat u er heerlijk ontspannen kunt borrelen met vrienden en familie. Wilt u loungen, ontspannen en genieten bij u op het dakterras? U bent voor de aanleg bij ons aan het juiste adres.We brengen u graag een vrijblijvende offerte uit voor de aanleg van het dakterras of kunnen u andere dakterrassen die we deden laten zien. Bel ons voor de mogelijkheden.

Een project in gedachten?

Heeft u een project in gedachten? Neem dan contact met ons op.

Contact
Contact opnemen