In het kort
De bestrating laten borstelen, zodat deze er weer als nieuw uit komt te zien? We beschikken over een revolutionaire borstelmachine, bijvoorbeeld geschikt om onkruid te verwijderen.
← Terug naar overzicht
Onder andere:
  • Onkruid op de bestrating of vlonder wegborstelen
  • Geen gebruik van gif of andere bestrijdingsmiddelen
  • Ook geschikt voor het verwijderen van alg & mos
  • Beperking van de schadelijke invloed op het milieu

U hoeft er zelf niet mee aan de slag. Wij zorgen voor een professionele werkwijze, zodat de bestrating er weer als nieuw uit komt te zien. De borstelmachine voor uw bestrating past gewoon door uw deur, waardoor we u daar zowel in de voortuin als de achtertuin mee van dienst kunnen zijn.

Onkruid op de bestrating wegborstelen

We kunnen het onkruid op de bestrating of vlonder wegborstelen, waarmee we er eenvoudig voor zorgen dat deze er weer netjes uit komt te zien. Is er sprake van mos of alg? De borstelmachine kan daar goed mee uit de voeten, wij zorgen ervoor dat de bestrating weer als nieuw wordt. Uiteraard kunnen we verschillende soorten bestrating borstelen.

Gaat het u om een terras, een pad, een vlonder of wellicht een oprit? Wij kunnen deze oppervlaktes borstelen met onze borstelmachine, zodat u geen last meer zal hebben van onkruid of mos. Het zorgt voor een frisse aanblik.

Borstelen in plaats van gif

We maken bewust gebruik van onze borstelmachine. We hoeven daardoor geen gebruik te maken van gif of andere bestrijdingsmiddelen. Dit beperkt de schadelijke invloed op het milieu en zorgt bovendien voor een zeer effectieve werkwijze. Uw tuin blijft netjes schoon van schadelijke chemicaliën, terwijl u toch kunt rekenen op een mooi schoon resultaat.De bestrating laten borstelen met onze borstelmachine of benieuwd naar de kosten daarvoor? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de kosten en onze werkwijze.

Een project in gedachten?

Heeft u een project in gedachten? Neem dan contact met ons op.

Contact
Contact opnemen