In het kort
De bestrating in uw tuin laten aanleggen of op zoek naar een specialist voor uw oprit of parkeerplaats? Van sierbestrating tot een meer functionele toepassing: wij kunnen u er goed mee van dienst zijn.
← Terug naar overzicht
Onder andere:
  • Bestratingsspecialist voor uw oprit of parkeerplaats
  • Bestrating als onderdeel van uw tuinontwerp
  • Bestrating voor een tuinpad
  • Veel verschillende soorten (sier)bestrating

Bestrating vormt een belangrijk onderdeel van het tuinontwerp. Wilt u de tuin volledig opnieuw laten ontwerpen of gaat het u puur om het vernieuwen van de bestrating? Wij zorgen voor een mooi ontwerp dat goed aansluit op uw wensen. Uiteraard kunnen we gebruik maken van verschillende soorten bestrating, waarbij we rekening houden met uw specifieke voorkeuren voor materialen of afmetingen van de tegels.

Diverse soorten bestrating

We kunnen u van dienst zijn met een bestrating op basis van klinkers, keramische tegels of sierklinkers, afhankelijk van het doel dat u voor ogen heeft. Wilt u graag betontegels laten plaatsen of bent u benieuwd naar de ontwerpen die we kunnen verzorgen op basis van natuursteen? We werken met verschillende soorten tegels, waardoor de bestrating zorgt voor het gewenste ontwerp en een mooie uitstraling van de tuin. Bovendien kunnen we u adviseren over bijvoorbeeld het draagvermogen van de tegels of stenen, zodat deze goed geschikt zijn als tuinpad, terras of wellicht als oprit of parkeerplaats.

Tuinpad tot parkeerplaats

Gaat het u om de bestrating voor een tuinpad of wilt u een oprit of parkeerplaats laten aanleggen met een mooie uitstraling? We verzorgen functionele ontwerpen of zorgen voor de sierbestrating die u wenst, wij hebben de ervaring waar u naar op zoek bent. We werken voor zowel particulieren als bedrijven en overheden, waardoor we u goed van dienst kunnen zijn met de bestrating.We beschikken als hovenier over een uitgebreide ervaring met verschillende soorten bestratingen. Voorbeelden bekijken of direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Bel ons voor de mogelijkheden.

Een project in gedachten?

Heeft u een project in gedachten? Neem dan contact met ons op.

Contact
Contact opnemen