In het kort
Boomwerk vraagt om gediplomeerde boomwerkers. We verzorgen de vormsnoei, het preventief onderhoud, de standplaatsverbetering en kunnen de VTA-inspectie voor u uitvoeren.
← Terug naar overzicht
Onder andere:
  • Gediplomeerde boomwerkers
  • Verzorgen van de vormsnoei
  • Preventief onderhoud
  • Inclusief VTA-inspectie

Bovendien bestrijden we ziekten en plagen in uw bomenbestand, we zijn thuis in diverse boomwerken.

Snoeien en kappen van bomen

Worden de bomen te groot en wilt u die laten snoeien of is het niet mogelijk de boom in de bestaande situatie te handhaven? We verzorgen boomwerken zoals het snoeien van bomen, desgewenst in fasen om dit op de juiste wijze voor u aan te pakken. In sommige gevallen is een enkele snoeibeurt te ingrijpend, we kunnen daar uitstekend over adviseren.

Indien een boom in de huidige situatie niet langer houdbaar is kunnen we die tevens voor u kappen. We houden bij de boomwerken uiteraard rekening met de strenge veiligheidseisen. We frezen de stronk weg en maken de locatie vrij voor een nieuwe bestemming, zodat u daar mee uit de voeten kunt op de wijze die u wenst.

Nieuw te planten bomen

Nieuwe bomen laten planten? We zijn u graag van dienst met het aanleggen van verschillende bomen. We beschikken over de ervaring en expertise waar u naar op zoek bent. Zoekt u naar een specialist die u kan adviseren in uw keuze of wilt u de bomen daadwerkelijk laten planten? Neem contact op voor meer informatie. We zijn u graag van dienst met het aanleggen van verschillende bomen, we hebben als ervaren hovenier de expertise en groene vingers die u daarvoor nodig heeft. Wilt u meer informatie over onze diensten? Wij voorzien u graag vrijblijvend van meer informatie!

Een project in gedachten?

Heeft u een project in gedachten? Neem dan contact met ons op.

Contact
Contact opnemen