In het kort
Nabestaanden zijn verantwoordelijk voor het grafonderhoud. Mist u de tijd of geeft u het onderhoud van het graf liever uit handen? Bel of mail ons
← Terug naar overzicht
Onder andere:
  • Aanleg graftuin
  • Onderhoud graven
  • Verzorging grind en split
  • onkruidbestrijding

Mist u de tijd of geeft u het onderhoud van het graf liever uit handen aan een ervaren hovenier? We kunnen u er goed mee van dienst zijn. We kunnen de grafsteen netjes schoonhouden en daarnaast de grafbeplanting voor u bijhouden. Het grafonderhoud zorgt voor een waardige uitstraling, waarmee u iemand een mooie laatste eer kunt bewijzen.

Graf laten verzorgen

Heeft u er zelf niet de tijd voor of mist u de groene vingers om goed voor het grafonderhoud te kunnen zorgen? In die gevallen is he verstandig om dit uit handen te geven. Wij kunnen het grafonderhoud voor u verzorgen, uiteraard op basis van uw specifieke wensen. Wilt u het volledige grafonderhoud uit handen geven of gaat het u juist om specifieke elementen? Wij passen ons er graag op aan, zodat u het grafonderhoud kunt laten verzorgen op de wijze zoals u dat voor zich ziet.

Aanleg graftuin

Behalve het onderhoud kunnen wij tevens een graftuintje aanleggen. We kunnen adviseren over de beplanting. Daarnaast kunnen we split of grind aanbrengen en desgewenst uw eigen ontwerp uitvoeren. Neem  op voor meer informatie over het grafonderhoud, dan gaan we er graag voor u mee aan de slag of brengen we u een vrijblijvende offerte uit.

Een project in gedachten?

Heeft u een project in gedachten? Neem dan contact met ons op.

Contact
Contact opnemen