In het kort
Halfverharding laten aanbrengen als sierbestrating? We maken gebruik van grind, split, steenslag, boomschors en aanverwante materialen.
← Terug naar overzicht
Onder andere:
  • Uitstekend waterdoorlatend
  • Het regenwater zakt dan netjes weg
  • Geen last heeft van plassen in de tuin
  • Een mooie natuurlijke uitstraling van de tuin

Heeft u een voorkeur voor houtsnippers of heeft u elders een ander materiaal gezien? Wij zorgen voor een mooie natuurlijke uitstraling van de tuin. Bovendien helpt halfverharding (eventuele ongewenste) bezoekers aan te horen komen, waardoor het u kan helpen de veiligheid te verhogen. Halfverharding is vooral een fijne tussenweg tussen een harde bestrating en een natuurlijk karakter in de tuin. Uiteraard kunnen we u op voorhand adviseren over de verschillende mogelijkheden, we kunnen u als hovenier voorbeelden laten zien van verschillende vormen van halfverharding.

Voordelen van halfverharding

Benieuwd naar de voordelen van halfverharding? Het is een materiaal dat uitstekend waterdoorlatend is, er zal geen water op blijven staan. Houd er wel rekening mee dat de fundering en de ondergrond hierop afgestemd dienen te zijn. Het regenwater zakt dan netjes weg, waardoor u geen last heeft van plassen in de tuin. Daar komt bij dat een halfverharding behoorlijk sterk en krachtig kan zijn, waardoor u er op verschillende plaatsen in de tuin gebruik van kunt maken.

Oprit met halfverharding

U kunt bijvoorbeeld denken aan halfverharding voor een oprit. Houd er rekening mee dat het van belang is om rekening te houden met het grote gewicht van de auto. In de meeste gevallen is een steenachtige halfverharding het best geschikt voor de oprit. We zorgen daarmee voor een stevig en sterk geheel, dat het gewicht van de auto kan dragen en toch een mooie natuurlijke uitstraling heeft. Een goed voorbeeld is siersplit. Het materiaal zorgt voor een zeer stabiele laag, de halfverharding is steviger dan het gebruik van grind. Meer weten over een halfverharding in de tuin, voor de oprit of elders? Neem contact met ons op voor meer informatie. We vertellen u er graag meer over of brengen u vrijblijvend een scherpe offerte uit.

Een project in gedachten?

Heeft u een project in gedachten? Neem dan contact met ons op.

Contact
Contact opnemen