In het kort
Een gezonde werkomgeving kan mede door kantoorbeplanting worden gerealiseerd. Naast het feit dat planten zorgen voor een gezondere werkomgeving is het ook sfeerverhogend!
← Terug naar overzicht
Onder andere:
  • Advies keuze kantoorbeplanting
  • Aanleg kantoorbeplanting
  • Advies onderhoud kantoorbeplanting
  • Onderhoudsarme hydro-cultuur

Kantoorbeplanting

De kantoorbeplanting laten verzorgen? We hanteren een hydro-cultuur basis. Dit betekent dat u gebruik kunt maken van hydro-korrels, waardoor daarvoor geen grond benodigd is. Het helpt u op een eenvoudige wijze te zorgen voor de gewenste kantoorbeplanting, waarmee we voorkomen dat er potten met grond om kunnen vallen of u met aarde in de weer hoeft. In plaats daarvan kunt u rekenen op onderhoudsarme kantoorbeplanting die u slechts af en toe water hoeft te geven. Uiteraard houden we tijdens het ontwerp voor uw kantoor en het plaatsen van de beplanting rekening met de verschillende omgevingsfactoren.

Licht en temperatuur in kantoor

Het is op kantoor onder andere van belang om rekening te houden met de inval van licht en de temperatuur. We stemmen de kantoorbeplanting af op deze en andere factoren, zodat de beplanting goed kan overleven en u daar qua onderhoud zo min mogelijk omkijken naar heeft. Uiteraard kunnen we zowel de kantoorbeplanting als de plantenbakken leveren, desgewenst in specifieke vormen, afmetingen en kleuren. Wenst u de kantoorbeplanting in te passen binnen uw huisstijl? We kunnen u daar uitstekend mee van dienst zijn.

Kantoorbeplanting en onderhoud

Sommige beplanting vraagt om een specifieke wijze van water geven en bemesten, we kunnen dat uitstekend voor u uit handen nemen. Het resultaat? U kunt rekenen op mooie kantoorbeplanting voor uw medewerkers en om uw gasten mee te verwelkomen, zonder dat u daar zelf veel omkijken naar heeft. Vrijblijvend een offerte ontvangen voor het aanleggen en onderhouden van uw kantoorbeplanting? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de kosten en schetsen we voor u de verschillende mogelijkheden.

Een project in gedachten?

Heeft u een project in gedachten? Neem dan contact met ons op.

Contact
Contact opnemen