In het kort
Kunstgras vraagt om een goede kleurechtheid en een lange levensduur. Wij zijn uw ervaren hovenier en zorgen voor een mooie natuurlijke uitstraling.
← Terug naar overzicht
Onder andere:
  • Hoge kwaliteit kunstgras
  • 10 jaar garantie
  • Mooi natuurlijk karakter
  • Geschikt voor gazon en dakterras

We maken gebruik van hoge kwaliteit kunstgras met 10 jaar garantie. We kunnen het kunstgras aanbrengen als gazon of op uw (dak)terras en balkon en zorgen zo voor een mooi natuurlijk karakter.

Kunstgras met natuurlijke uitstraling

Het kunstgras dat we aanleggen heeft een mooie natuurlijke uitstraling. Bovendien is het dankzij het gebruik van kunstgras niet meer nodig om uw gazon te maaien, sproeien of bemesten. In plaats daarvan kunt u rekenen op een onderhoudsvriendelijke inrichting van de tuin, die desalniettemin een mooie uitstraling heeft. Het kunstgras is goed geschikt als gazon en biedt bovendien een zachte speelondergrond voor kinderen.

Alle werkzaamheden voor kunstgras

Uiteraard kunnen we u van A tot Z van dienst zijn met het kunstgras. We maken uw tuinontwerp en kunnen adviseren over het gebruik van kunstgras voor bijvoorbeeld uw gazon. Vervolgens gaan we aan de slag met de voorbereiding en verzorgen we het ontgraven en inrijden van zand. We zullen dit aantrillen en egaliseren, daarna maken we de kantopsluiting. We leggen het kunstgras voor u aan zonder dat u daar omkijken naar heeft. Een scherpe offerte aanvragen voor het kunstgras of meer informatie ontvangen over de gebruikte materialen? Neem contact met ons op, we vertellen u er graag meer over.

Een project in gedachten?

Heeft u een project in gedachten? Neem dan contact met ons op.

Contact
Contact opnemen