In het kort

Nabestaanden zijn verantwoordelijk voor het grafonderhoud. Mist u de tijd of geeft u het onderhoud van het graf liever uit handen? Bel of mail ons

← Terug naar overzicht
Onder andere:
  • Hoogwaardige materialen
  • 10 jaar garantie
  • ontwerp, aanleg en onderhoud vijvers
  • onderhoudsarme vijvers met filterinstallaties

Kunstgras

vraagt om een goede kleurechtheid en een lange levensduur. Wij zijn uw ervaren hovenier en zorgen voor een mooie natuurlijke uitstraling. We maken gebruik van hoge kwaliteit kunstgras met 10 jaar garantie. We kunnen het kunstgras aanbrengen als gazon of op uw (dak)terras en balkon en zorgen zo voor een mooi natuurlijk karakter. Het kunstgras dat we aanleggen heeft een mooie natuurlijke uitstraling. Bovendien is het dankzij het gebruik van kunstgras niet meer nodig om uw gazon te maaien, sproeien of bemesten. In plaats daarvan kunt u rekenen op een onderhoudsvriendelijke inrichting van de tuin, die desalniettemin een mooie uitstraling heeft. Het kunstgras is goed geschikt als gazon en biedt bovendien een zachte speelondergrond voor kinderen.

Vijvers

voegen een extra dimensie toe aan tuinen, wij verzorgen zowel het ontwerp, de aanleg en eventueel het onderhoud. We zijn als hovenier gespecialiseerd in vijvertechniek, waardoor we u daar goed over kunnen adviseren en de vijver op een vakkundige wijze kunnen aanleggen. We maken eventueel gebruik van een geavanceerde filterinstallatie, waarmee we zorgen voor een onderhoudsarme vijver die mooi schoon en helder blijft. Het resultaat? U kunt heerlijk genieten van de vijver in uw tuin, zonder dat u daar zelf veel omkijken naar hoeft te hebben. De vijver voegt een belangrijke extra dimensie toe aan de tuin. De frisse beplanting en het klaterende water zorgen samen voor een fijne sfeer en de nodige afwisseling in de tuin. Uw tuin komt als het ware tot leven. We kunnen u van dienst zijn op basis van uw specifieke wensen. Houd er rekening mee dat de plaatsing van de vijver vraagt om een vakkundige aanpak. Wij kunnen zowel de vijver als de rest van uw tuin ontwerpen en aanleggen. Meer weten of direct een afspraak maken voor een vijver? Neem contact met ons op, we vertellen u graag meer.

Een project in gedachten?

Heeft u een project in gedachten? Neem dan contact met ons op.

Contact
Contact opnemen