In het kort
Het onderhoud van het dakterras draagt bij aan de lange levensduur hiervan, zodat u er zo lang mogelijk van kunt genieten.
← Terug naar overzicht
Onder andere:
  • Lange levensduur van uw dakterras
  • Professionele afwerking
  • Passend grondwerk
  • Waterafvoer op de juiste manier in orde

We maken bijvoorbeeld graag gebruik van hardhout voor het dakterras, daarnaast zorgen we voor een professionele afwerking die bijvoorbeeld de invloeden van het weer goed weet te weerstaan.Het resultaat? Een dakterras dat zo min mogelijk onderhoud nodig heeft en toch een lange levensduur kent. Bovendien kunnen wij het onderhoud van het dakterras voor u verzorgen, zodat u daar zelf in ieder geval geen omkijken naar heeft.

Lange levensduur van het dakterras

Het is voor een dakterras met een lange levensduur van belang dit goed te laten onderhouden. Wij zorgen voor passend grondwerk en maken de waterafvoer op de juiste manier in orde. Dit maakt het onderhoud van het dakterras een stuk gemakkelijker en zorgt ervoor dat u kunt rekenen op een langere levensduur. Bovendien zorgen we voor een mooie uitstraling van uw terras, zonder dat daar aan de andere kant veel onderhoud voor nodig is. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot het onderhoud of wilt u dat graag volledig aan ons uit handen geven? We kunnen u in de beide gevallen goed van dienst zijn met het onderhoud van het dakterras.

Benieuwd naar de kosten van grondig onderhoud voor het dakterras of wilt u een doorlopende overeenkomst sluiten? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag over de onderhoudsmogelijkheden voor het dakterras dat u heeft liggen.

Een project in gedachten?

Heeft u een project in gedachten? Neem dan contact met ons op.

Contact
Contact opnemen