In het kort
Een schutting laten plaatsen en benieuwd naar wat daarbij komt kijken? We bepalen in overleg de juiste hoogte van de schutting, waarbij we bijvoorbeeld rekening houden met de locatie voor de tuinafscheiding.
← Terug naar overzicht
Onder andere:
  • Schuttingen van riet
  • Schuttingen van bamboe
  • Schuttingen van gaas
  • Schutting voor elk budget

U kunt niet altijd zomaar overal een schutting plaatsen, langs de voortuin is dat bovendien lang niet altijd toegestaan. Tussen twee percelen zijn schuttingen vaak 180 – 200 cm hoog, al zijn er ook lagere schuttingen mogelijk. We kunnen bovendien schuttingen plaatsen die trapsgewijs aflopen, waardoor u voor een meer speels karakter kunt zorgen of u het uitzicht kunt behouden.

Schutting plaatsen

We kunnen schuttingen plaatsen van verschillende materialen. U denkt wellicht direct aan hout, wist u dat er daarnaast ook schuttingen van riet, bamboe of gaas mogelijk zijn? We stemmen het materiaal af op uw specifieke wensen en uiteraard het budget. Een tuinhek van gaas vormt de meest voordelige oplossing, het is echter altijd verstandig om de schutting in overleg met de buren te bepalen.

Wilt u de schutting precies op de tuinafscheiding plaatsen? Dan kunt u dit samen laten doen. Overleg helpt voor een mooie gezamenlijke oplossing te zorgen, waarin er bijvoorbeeld sprake is van zowel privacy als de mogelijkheid om nog gezellig een praatje te maken.

Direct een schutting laten plaatsen, offerte aanvragen of meer informatie ontvangen? Neem contact op, we horen graag van u.

Een project in gedachten?

Heeft u een project in gedachten? Neem dan contact met ons op.

Contact
Contact opnemen