In het kort
Onze kennis en kunde staan garant voor een gedegen en grondige aanpak van simpele en gecompliceerde tuin- en groenvraagstukken.
← Terug naar overzicht
Onder andere:
  • Inventarisatie wensen
  • Ontwerpvoorstellen
  • Aanpassingen
  • Uitvoering

Wanneer u een idee heeft, of een wens met betrekking tot uw tuin of andere groenvoorziening, dan komen we graag bij u langs voor een eerste gesprek. Het liefst natuurlijk op de locatie van de tuin of groenvoorziening zelf. We bespreken uw wensen eerst en kijken dan samen met u naar de huidige situatie. Omdat wij vooral zijn van ‘niet kletsen maar doen’, delen we meteen ter plekke onze bevindingen met u. Wanneer we het eens zijn over de uitgangspunten gaan we aan de slag met het ontwerp. In het ontwerp kijken we naar de ‘algehele’ stijl, is alles goed in lijn met elkaar, welke materialen en planten/bomen passen bij elkaar etc. Daarnaast kijken we natuurlijk ook wat kan worden behouden cq kan worden verplaatst. Maar ook over zaken als een waterpartij, schutting, pergola en steiger geven we advies en passen we deze in bij de ontwerpfase. 
Heeft u een tuinontwerp uitgekozen, dan maken wij een offerte voor de aanleg. Na goedkeuring van de offerte wordt uw tuinaanleg in de planning vastgelegd en worden niet in voorraad zijnde materialen besteld. Daarna kan de aanleg beginnen! Wij kunnen uiteraard zelf het ontwerpplan voor u verzorgen, maar het komt ook regelmatig voor dat wij tuinontwerpen realiseren van externe tuinontwerpers en tuinarchitecten. Deze tuinontwerpen worden altijd gerealiseerd in goed overleg met de betrokkenen.

Een project in gedachten?

Heeft u een project in gedachten? Neem dan contact met ons op.

Contact
Contact opnemen