In het kort
Vijvers voegen een extra dimensie toe aan tuinen, wij verzorgen zowel het ontwerp, de aanleg en eventueel het onderhoud.
← Terug naar overzicht
Onder andere:
  • Hoogwaardige materialen
  • 10 jaar garantie
  • ontwerp, aanleg en onderhoud vijvers
  • onderhoudsarme vijvers met filterinstallaties

Vijvers

We zijn als hovenier gespecialiseerd in vijvertechniek, waardoor we u daar goed over kunnen adviseren en de vijver op een vakkundige wijze kunnen aanleggen. We maken eventueel gebruik van een geavanceerde filterinstallatie, waarmee we zorgen voor een onderhoudsarme vijver die mooi schoon en helder blijft. Het resultaat? U kunt heerlijk genieten van de vijver in uw tuin, zonder dat u daar zelf veel omkijken naar hoeft te hebben.

Extra dimensie met een vijver

De vijver voegt een belangrijke extra dimensie toe aan de tuin. De frisse beplanting en het klaterende water zorgen samen voor een fijne sfeer en de nodige afwisseling in de tuin. Uw tuin komt als het ware tot leven. We kunnen u van dienst zijn op basis van uw specifieke wensen. Houd er rekening mee dat de plaatsing van de vijver vraagt om een vakkundige aanpak. Wij kunnen zowel de vijver als de rest van uw tuin ontwerpen en aanleggen. Meer weten of direct een afspraak maken voor een vijver? Neem contact met ons op, we vertellen u graag meer.

Een project in gedachten?

Heeft u een project in gedachten? Neem dan contact met ons op.

Contact
Contact opnemen