In het kort

Nabestaanden zijn verantwoordelijk voor het grafonderhoud. Mist u de tijd of geeft u het onderhoud van het graf liever uit handen? Bel of mail ons

← Terug naar overzicht
Onder andere:
  • Natuursteen, tegels en losse granulaat
  • Vijverbenodigdheden inclusief pompen, bedekking etc.
  • Houten veranda’s, pergola's en schuttingen
  • Bevestigingsmaterialen

Een belangrijke kenmerk van een mooie tuin is de balans. Balans in het groen, maar ook balans tussen groen, hout, steen en water. Als je daarnaast ook de balans in de hoeveelheid weet te vinden en in schaduw en zon, dan zal je tuin aanvoelen als een warme jas in de winter en een koele plek in de zomer. Door de ongekende variatie in materiaal en kleur is het voor iedereen en elke tuin mogelijk om de juiste balans te vinden. Het spreekt voor zich dat vooral in de ontwerpfase kennis essentieel is. Kennis van de plek, de ligging, materialen, soorten begroeiing en wijze van groeien. Rijkhoff Buunk Tuintechniek adviseert en helpt u ook graag met water, steen en hout.
De bestrating is een essentieel onderdeel van de tuin. We kunnen een terras, tuinpad of een oprit verzorgen. Bovendien werken we voor zowel particulieren als bedrijven. Gebruik maken van siertegels, keramische tegels of natuursteen voor een terras? Een parkeerplaats of oprit laten bestraten met (sier)klinkers? Wij draaien er onze hand niet voor om. Daarnaast verzorgen we de aanleg van schuttingen. We adviseren u graag over de beschikbare materialen. De bestrating is een essentieel onderdeel van de tuin. We kunnen een terras, tuinpad of een oprit verzorgen. Bovendien werken we voor zowel particulieren als bedrijven. Gebruik maken van siertegels, keramische tegels of natuursteen voor een terras? Een parkeerplaats of oprit laten bestraten met (sier)klinkers? Wij draaien er onze hand niet voor om. Daarnaast verzorgen we de aanleg van schuttingen. We adviseren u graag over de beschikbare materialen.

Een project in gedachten?

Heeft u een project in gedachten? Neem dan contact met ons op.

Contact
Contact opnemen