Een project in gedachten?

Heeft u een project in gedachten? Neem dan contact met ons op.

Contact
Contact opnemen

Rijkhoff Hoveniers neemt Buunk Metze Hoveniers over

Groenfra Holding, eigenaar van Rijkhoff Hoveniers, TC Groentechniek en Manuel Boomtechniek, heeft het Amsterdamse Hoveniersbedrijf Buunk-Metze overgenomen.

Ton Buunk, oud olympiër (bronzen medaille waterpolo 1976) en directeur-eigenaar van Buunk-Metze Hoveniers, heeft na een grondige analyse besloten zijn bedrijf aan Groenfra Holding te verkopen. ‘Naast het financiële aspect, is voor mij de werkgelegenheid van mijn medewerkers (8 FTE) de hoofdreden om met Groenfra Holding in zee te gaan. De waarborgen die daar voor zijn afgegeven, stellen mij gerust. De aanleiding is overigens simpel: ik ga met pensioen’, aldus een lachende Ton Buunk. “Overigens blijf ik nog zo’n 4-6 maanden betrokken om de overdracht soepel te laten verlopen. En ook na die tijd kunnen ze altijd van mijn expertise gebruikmaken.” 

Voor de particuliere sector ontwerpt en realiseert Buunk-Metze Hoveniers sfeervolle tuinen en dakterrassen voor ieder budget. Voor de zakelijke markt verzorgt Buunk-Metze, naast ontwerp en realisatie, ook het onderhoud. Zakelijke klanten zijn onder meer woningbouwverenigingen, GVB, aannemingsbedrijven en Stadsdelen in Amsterdam.

Op 1 januari 2018 is de overname geformaliseerd. Buunk-Mezte en Groenfra Holding gaan verder onder de naam Rijkhoff Buunk Tuintechniek. Met 10 medewerkers en veel eigen materieel, is Rijkhoff Buunk Tuintechniek een volwaardige en flexibele partner voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.