Over ons

Rijkhoff Buunk Tuintechniek ontwerpt en legt tuinen aan op basis van uw ideeën en onze groene ervaring. Uiteraard geven we u ook indien gewenst adviezen.

Neem contact op
projecten

Rijkhoff Buunk Tuintechniek ziet iedere tuin, groenstrook, plantsoen of bedrijfsterrein als een groene uitdaging.

projecten
LAATSTE NIEUWS
Herstructurering GroenfraLees bericht
Rijkhoff BUunk Tuintechniek

Rijkhoff Buunk Tuintechniek ontwerpt en legt tuinen aan op basis van uw ideeën en onze groene ervaring. Uiteraard geven we u ook indien gewenst adviezen. Naast het ontwerp en de aanleg, onderhouden en renoveren we ook tuinen. Onze medewerkers hebben ‘groene’ vingers, zijn vakbekwaam en hebben ruime ervaring. Onbezorgd genieten van uw tuin?
Bel 075 628 1548 of mail naar bedrijfsbureau@groenfra.nl

MVO

Rijkhoff Buunk Tuintechniek adviseert opdrachtgevers proactief als het gaat om duurzaamheid en milieutechnische aspecten bij het aanleggen, onderhouden en of renoveren van tuinen en andere groenvoorzieningen. Dat doen we vanuit een oprechte maatschappelijke betrokkenheid. Rijkhoff Buunk Tuintechniek werkt zoveel mogelijk met duurzame materialen en milieuvriendelijke producten. 

Advies
Een nieuwe of gerenoveerde tuin oogt na aanleg niet onmiddellijk volwassen maar heeft ‘groeibegeleiding’ nodig. Regelmatig moet er bemest en/of gesnoeid worden. Het gazon vraagt bijvoorbeeld het hele jaar aandacht wil het er verzorgd uit blijven zien. In de zomer is sproeien vaak nodig om het gazon in de beplanting vitaal te houden. In de herfst moet het overtollige blad afgevoerd worden. Het uitvoeren van regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat uw tuin uitgroeit zoals het door de ontwerper bedacht is. In een mooie, verzorgde tuin met fris gazon en beplanting is het extra genieten!

Een mooie boom op een goede plaats geeft schaduw en zorgt ook vaak voor privacy. Helaas kunnen bomen plotseling gaan kwijnen als gevolg van bijv. een plaagdier of een schimmelinfectie. Vakkundig handelen kan in een aantal gevallen erger voorkomen. Soms is het nodig om een aangetaste boom te vervangen. Twijfelt u over de vitaliteit van een boom, dan kunnen wij u met advies terzijde staan.

Om u als klant op weg te helpen hebben wij een aantal richtlijnen en tips opgesteld. U kunt het tuinonderhoud ook uit handen geven. De medewerkers van Rijkhoff Buunk Tuintechniek kunnen alle gewenste onderhoudswerkzaamheden snel en efficiënt uitvoeren.